Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

STODT

Al 35 jaar verhoogt STODT de kennis en productiviteit van vakmensen binnen de maakindustrie.

STODT | De technische bedrijfsopleider

STODT heeft een divers aanbod aan opleidingen en cursussen door én voor vakmensen. Door opkomende technieken en ontwikkelingen vraagt de maakindustrie continu om nieuw vakmanschap. Dat is precies de reden voor STODT om altijd in te zetten op praktijkgerichte, innovatieve opleidingsconcepten.

Stodt

Het was tijd om deze unieke positionering ook op de website duidelijk te maken en deze af te stemmen op de doelgroep. Daarom schakelde STODT Wordlenig in, waarop het gemaakte design met Craft CMS gerealiseerd kon worden.

STODT is de technische bedrijfsopleider die gespecialiseerd is in verspanen en meten. Het bedrijf is meer dan 35 jaar geleden opgericht door en voor vakmensen. Voor haar opleidingen en cursussen maakt het bedrijf gebruik van vakspecialisten vanuit de industrie, mensen die het naadje van de kous kennen.

De verspanende BBL opleidingen van STODT zijn uniek in Nederland en al jaren een groot succes. In samenwerking met onder andere het ROC van Twente en van Amsterdam voorziet STODT in de behoeften van bedrijven én werknemers gedurende hun gehele loopbaan.

Van design naar development

Het design voor de nieuwe website van STODT is gemaakt door Wordlenig. De betrokken partijen namen het design daarna samen onder de loep, waarbij ook een marketingperspectief en effectiviteit van het design meegenomen werden. Pas toen werd het design geëxporteerd en kon development aan de slag.

Toen STODT en Wordlenig het eens waren over het design, werd de technische front-end gerealiseerd door Niice met Craft CMS. Ook werd direct doorgegaan met doorontwikkelen en werden bestaande systemen gekoppeld met de cursussen van STODT.