Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Diensten & Functies

Ontwerp op basis van jouw content. Craft geeft je de mogelijkheid een ervaring te creëren specifiek voor jouw website, zonder vooraf aannames te doen over de inhoud. Zo bouw je precies wat je nodig hebt en hoef je niet te worstelen met het CMS.

Functies welke jou het gehele proces, de flexibiliteit en controle geven welke je nodig hebt

Craft is een professioneel CMS die alle belangrijke functies biedt en gebruikt wordt door steeds meer grote partijen. Waar Wordpress een blogging platform is, is Craft een echt Content Management System.


Het is helemaal op maat in te richten en gemakkelijk te gebruiken als website eigenaar. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld afgeschermde informatie te zien krijgen. Het is ook mogelijk om meerdere websites vanuit één systeem te beheren.

De live preview modus laat direct zien wat je aan het doen bent en hoe de content daadwerkelijk op de site wordt weergegeven. Dit maakt het zeer makkelijk en leuk te gebruiken. Ook als leek.

Craft CMS is een zeer snel, professioneel en veilig systeem. Gemiddeld biedt Craft 1,5 keer per week een update aan met verbeteringen qua gebruik, veiligheid en snelheid. Deze updates zijn gratis en zorgen dat het systeem altijd veilig, betrouwbaar en stabiel is.

Ontworpen met jouw workflow in gedachten

Een tool waar je van gaat houden

Van de gebruiksvriendelijke interface tot de volledig aanpasbare backend, overal is over nagedacht zodat het voor jou logisch is om mee te werken.

Met tal van opmaakopties, het opslaan van concepten, mobiel bewerken en live preview, helpt Craft je om snel geweldige inhoud te maken en alles onder controle te houden.

CheckCreated with Sketch.

Met de live preview functie zie je hoe je content eruit zal komen te zien op je website terwijl je het aan het schrijven bent.

CheckCreated with Sketch.

Update de content eenvoudig en effectief, met Craft's ingebouwde management functies.

CheckCreated with Sketch.

Met ingebouwde vertaling en lokalisatie

CheckCreated with Sketch.

Bewaar onderdelen waar je nog mee bezig bent als concepten

CheckCreated with Sketch.

Definieer gebruikersprofielen met verschillende rechten

Undraw updates et2k

Hosting onze zorg!

Een website is gemaakt om online te zijn. Een goede hosting voor jouw website is onze zorg. Wij zorgen ervoor dat jouw website de hosting krijgt welke deze verdiend. Onze standaard ligt hoog en kan op basis van jouw wensen worden samengesteld.

CheckCreated with Sketch.

Serverless hosting

CheckCreated with Sketch.

Standaard SSL verbinding

CheckCreated with Sketch.

Snelle website door lage TTFB

CheckCreated with Sketch.

Dagelijkse backups

Klanten reviews

Emmerce

Craft richt zich op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Het heeft daarom met name goede kansen bij agencies die een kwalitatief hoge standaard hebben. Voor een website die goed is doordacht en vanaf de grond wordt opgebouwd, is dit een goede keuze.

Hendrik Koopmans

Nedap Security

I often use the phrase "progress beats perfection" especially when we are having to deal with today's dynamic business environment. This remains true! Sometimes however, you meet individuals or a team who can deliver both. Now that's a combination I can get excited about. Bas Stortelers and Thijs van der Heijden from CraftCMSWebsites, thank you for your strategic collaboration, professionalism, beautiful designs and above all good fun approach to your work. Let's finish the job!

Noteboek rechthoek